website image
Neverland Neverland Neverland

Casestudy

Hobbyplezier voor iedereen! Op zoek naar een leuk cadeau? Gek op verzamelen, knutselen en vooral, spelen en plezier maken? Neverland beschikt over een uitgebreid assortiment van hobbymateriaal, alles voor modelbouw en maquettes, een omvangrijke fleet van radiobestuurde voer-, vlieg- en vaartuigen, en een brede keuze aan gezelschapsspellen, role-play games, kaartspellen en legpuzzels. Van jong tot oud, van beginner tot pro: we hebben voor elk wat wils!
Dit was de opdracht, bouw een aantrekkelijk snelle webshop voor de meer dan 40.000 producten. 

Wat we bouwen

  • Een aantrekkelijke en moderne website die de merkidentiteit van Neverland weerspiegelt. Het ontwerp is visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor klanten een aangename browse-ervaring hebben.
  • Het volledige aanbod van 40.000 producten wordt snel doorzoekbaar gemaakt, waardoor klanten gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Geavanceerde zoekfuncties en filters maken het mogelijk om producten op basis van specifieke kenmerken te vinden.
  • Het Neverlandkrediet-opbouwsysteem beloont klanten met credits bij online aankopen. Deze credits kunnen vervolgens worden ingewisseld voor korting op toekomstige aankopen, waardoor klanten worden gestimuleerd om terug te keren naar de webshop.
  • Een workshopregistratiesysteem en de mogelijkheid om cadeaubonnen aan te kopen. Klanten kunnen zich eenvoudig inschrijven voor workshops en cadeaubonnen aanschaffen om hun geliefden een gepersonaliseerd geschenk te geven.

Meer dan verwacht

  • Een naadloze koppeling met BOB50 (SQL) software, waardoor de gegevens tussen de webshop en het BOB50-systeem moeiteloos worden gesynchroniseerd. Dit omvat voorraadupdates, bestellingen en klantgegevens, waardoor de administratie en het beheer van Neverland worden geoptimaliseerd.
  • Een supersnelle synchronisatie tussen de webshop en BOB50-software, waardoor de voorraad- en productinformatie altijd up-to-date is. Klanten zien realtime voorraadstatussen en productbeschikbaarheid, wat resulteert in een betere gebruikerservaring en minder kans op misverstanden.
  • Een visueel oogstrelende website die niet alleen aantrekkelijk is voor bezoekers, maar ook goed scoort op SEO (zoekmachineoptimalisatie). Dit helpt Neverland om hoger te ranken in zoekresultaten, waardoor de online zichtbaarheid en het verkeer naar de webshop worden vergroot.
  • Extra aandacht voor UX (gebruikerservaring) en conversie-optimalisatie, waarbij de website is geoptimaliseerd om bezoekers te stimuleren tot aankoop en een positieve interactie te bevorderen. Dit omvat het optimaliseren van het bestelproces, het tonen van gerelateerde producten en het bieden van duidelijke call-to-actions.

Klanten aan het woord

Neverland Brugge
Neverland Brugge
Inne Stubbe

Zonder Jori & zijn team, hadden we nu nog steeds geen website, noch synchronisatie met ons stockbeheersysteem! Jori en zijn team denken mee, zijn correct in hun prijs, factureren niet wat als ze fouten maken en weten waarover ze praten! Een verademing in de IT-wereld! Keep up the good work!

The Belgian
The Belgian
Wendy Dierckx

Via via kwam ik terecht bij Enablers Agency. Van bij de kennismaking had ik een zeer goed gevoel bij Jori en de werking van het kantoor. Jori en zijn team hebben een website opgeleverd die volledig past binnen de branding van het merk en die echt een heel handige backend heeft. De samenwerking verliep ontzettend vlot en ook na oplevering is het team vlot bereikbaar voor eventuele vragen of toevoegingen.

Dugardeyn
Dugardeyn
Ann Pollentier

Super tevreden over de samenwerking met Jori van Enablers. Zeer correct, menselijk en oprecht. Dankjewel Jori en team.

MetSense
MetSense
Evelyne Grimmon

Wij hebben reeds enkele digitale tools (bestelplatform voor horeca, bedrijfsresto's, soep voor scholen, enz.) laten ontwikkelen door Enablers. Erg tevreden over de professionaliteit en capaciteit om steeds mee te denken en efficiënte laagdrempelige tools te ontwikkelen voor de complexe vraag/context waarin we ons als horecabedrijf met 24 locaties bevinden.

Le Gidon
Le Gidon
Michel Debusschere

Ik heb mijn website en webshop van mijn 2 ondernemingen door Enablers laten maken, Echt tevreden van de service en eindresultaat!! Ik stelde mijn idee voor en bij de eerste ontwerp was het echt wat ik wou. Dank aan de team van Enablers. Een echte aanrader. Eerlijke prijzen en top service.

Climagroup
Climagroup
Lars Jansen

Ondertussen bouwde Enablers reeds 19 performante websites voor onze bedrijvengroep. We kunnen hierbij steeds rekenen op de expertise en flexibiliteit van een sterk team.

Dagschotel
Dagschotel
Johan Van Dooren

Uitermate tevreden over onze samenwerking, die intussen toch al tien jaar duurt. We blijven een tevreden klant!

Inro
Inro
Robby De sutter

Top ! Zeer fijne mensen en heel goede service.

Hasco
Hasco
Ronny Tiri

Goede service, weten heel goed waarover ze spreken!

Molkö Invest
Molkö Invest
Miguel Machado

Geweldig bedrijf! Goede ideeën! Maar de belangrijkste factor is de klantenservice! Gewoon fantastisch! Enablers is echt toewijding aan klanten. Bedankt voor het helpen van ons bedrijf ❤️