website image
Met Lekkers Met Lekkers Met Lekkers

Casestudy

Metlekkers.be, een portaal voor broodjes te bestellen voor diverse klanten zoals Aquafin, Stad Antwerpen, Politiezones,.. zocht een betrouwbare partner voor de ontwikkeling van dit portaal, om eenvoudig en snel broodjes en dagschotels te bestellen, met kassakoppeling en eenvoudige labelprinting. 

Wat we bouwen

  • Een multiplatform waar diverse eindklanten broodjes kunnen bestellen. Dit platform maakt het voor klanten gemakkelijk om online bestellingen te plaatsen en te personaliseren volgens hun voorkeuren.
  • Een catering bestelsysteem waarmee klanten eenvoudig cateringdiensten kunnen bestellen voor evenementen, vergaderingen of andere gelegenheden.
  • Een kassakoppeling met Trivec om een naadloze integratie te bieden tussen het online bestelsysteem en het kassasysteem van Metlekkers.be. Dit maakt een efficiënte afhandeling van bestellingen en betalingen mogelijk.
  • Een eenvoudig label printsysteem waarmee Metlekkers.be de afhandeling van honderden bestellingen per dag gemakkelijk kan beheren. Dit systeem genereert labels voor de bestellingen, waardoor een soepele orderverwerking mogelijk is.

Meer dan verwacht

  • Een schaalbaar platform waarmee eenvoudig nieuwe klanten kunnen worden toegevoegd. Dit stelt Metlekkers.be in staat om het aantal klanten uit te breiden zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties of de gebruikerservaring.
  • Koppelingen met diverse kassasystemen op verschillende locaties. Hierdoor kan Metlekkers.be het online bestelsysteem integreren met meerdere fysieke winkels, wat zorgt voor een geïntegreerde en uniforme ervaring voor klanten.
  • Een eenvoudig print- en labeloverzicht van alle bestellingen. Dit stelt Metlekkers.be in staat om snel overzicht te krijgen van alle bestellingen en labels te printen voor een efficiënte afhandeling.
  • Exportmogelijkheden voor het controleren van cijfers en gegevens. Metlekkers.be kan gegevens exporteren om de controle en analyse van bestellingen, omzet en andere statistieken te vergemakkelijken.

Klanten aan het woord

Neverland Brugge
Neverland Brugge
Inne Stubbe

Zonder Jori & zijn team, hadden we nu nog steeds geen website, noch synchronisatie met ons stockbeheersysteem! Jori en zijn team denken mee, zijn correct in hun prijs, factureren niet wat als ze fouten maken en weten waarover ze praten! Een verademing in de IT-wereld! Keep up the good work!

The Belgian
The Belgian
Wendy Dierckx

Via via kwam ik terecht bij Enablers Agency. Van bij de kennismaking had ik een zeer goed gevoel bij Jori en de werking van het kantoor. Jori en zijn team hebben een website opgeleverd die volledig past binnen de branding van het merk en die echt een heel handige backend heeft. De samenwerking verliep ontzettend vlot en ook na oplevering is het team vlot bereikbaar voor eventuele vragen of toevoegingen.

Dugardeyn
Dugardeyn
Ann Pollentier

Super tevreden over de samenwerking met Jori van Enablers. Zeer correct, menselijk en oprecht. Dankjewel Jori en team.

MetSense
MetSense
Evelyne Grimmon

Wij hebben reeds enkele digitale tools (bestelplatform voor horeca, bedrijfsresto's, soep voor scholen, enz.) laten ontwikkelen door Enablers. Erg tevreden over de professionaliteit en capaciteit om steeds mee te denken en efficiënte laagdrempelige tools te ontwikkelen voor de complexe vraag/context waarin we ons als horecabedrijf met 24 locaties bevinden.

Le Gidon
Le Gidon
Michel Debusschere

Ik heb mijn website en webshop van mijn 2 ondernemingen door Enablers laten maken, Echt tevreden van de service en eindresultaat!! Ik stelde mijn idee voor en bij de eerste ontwerp was het echt wat ik wou. Dank aan de team van Enablers. Een echte aanrader. Eerlijke prijzen en top service.

Climagroup
Climagroup
Lars Jansen

Ondertussen bouwde Enablers reeds 19 performante websites voor onze bedrijvengroep. We kunnen hierbij steeds rekenen op de expertise en flexibiliteit van een sterk team.

Dagschotel
Dagschotel
Johan Van Dooren

Uitermate tevreden over onze samenwerking, die intussen toch al tien jaar duurt. We blijven een tevreden klant!

Inro
Inro
Robby De sutter

Top ! Zeer fijne mensen en heel goede service.

Hasco
Hasco
Ronny Tiri

Goede service, weten heel goed waarover ze spreken!

Molkö Invest
Molkö Invest
Miguel Machado

Geweldig bedrijf! Goede ideeën! Maar de belangrijkste factor is de klantenservice! Gewoon fantastisch! Enablers is echt toewijding aan klanten. Bedankt voor het helpen van ons bedrijf ❤️